Tilaus

Sähköisestä esitteestämme näet nimineulojemme perusmallit, värivaihtoehdot, kiinnitysvaihtoehdot.

___________________________________________________________________________________

Tilaukset otamme vastaan kirjallisesti sähköpostilla.

Tilauslistan voi ladata omalle koneelle täytettäväksi ja lähettää meille sähköpostilla tai perinteisellä kirjepostilla

Vapaamuotoinen tilaus esimerkiksi sähköpostilla on myös mahdollinen, kunhan siitä käy ilmi kaikki tilaukseen tarvittavat tiedot.

_____________________________________________________________________________________

Ryhmätilauksissa

riittää mainiosti se, että mainitaan kerran kaikille tuleva titteli, malli, kappalemäärä, väri, tekstityyppi ja kiinnitys, sekä lähetetään vapaamuotoinen nimilista erikseen. Opiskelija, muistathan mainita, jos haluat tilata opiskelijatarjouksen, eli lisänimineulat alennettuun hintaan!

Toimitusaikamme

on noin viikko, toki pyrimme lähettämään kaikki tilaukset niin nopeasti kuin mahdollista, 1-3vrk sisään. Isommissa tilauksissa toimitusaika sopimuksen mukaan!

HUOM! Postin toimitusajoissa esiintyy satunnaisesti viivästyksiä, joihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Mikäli tilauksesi on kiireellinen, kysy pikatoimituksen mahdollisuutta!

Maksutavat:

Yksityiset henkilöt: tilauksen saavuttua lähetämme tilauksesta ennakkolaskun sähköpostiisi. Kun suoritus näkyy tilillämme tai saamme suorituksesta kuitin, laitamme tilauksen tekoon ja toimitukseen. Tarkistathan roskapostisi mikäli ennakkolaskusi viipyy, sillä se voi jostain syystä ohjautua myös sinne.


Yritykset&yhdistykset: Laskutus. Myös sähköinen laskutus mahdollinen!

__________________________________________________________________________________

HUOM! Emme käytä tilauksissa jätettyjä yhteystietoja suoramarkkinointiin tai mainontaan, ainoastaan tilauskohtaiseen toimittamiseen sekä laskuttamiseen.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste.

_________________________________________________________________________________